King's!

Zadelmakerij & Leeratelier

Wie ben ik? 

Mijn naam is Rylana Oostdijk-Smulders en al zolang ik me kan herinneren ben ik een paardenmeisje. Na een universitaire studie heb ik in 2019 besloten om te kiezen voor waar mijn hart ligt en dat zijn paarden. Inmiddels ben ik gediplomeerd zadelpasser en reparateur. Zo kan ik het hele plaatje verzorgen; reparaties, nieuwe producten, aanpassingen, vullingen en zadels.

Ik vind het belangrijk om te kijken naar het individu en de combinatie, ruiter en paard. Samen gaan we op zoek naar een mooi harmonisch geheel met een goed passend zadel voor ruiter en paard. Iedereen is anders, daarom kijk ik altijd naar een passende oplossing, voor elk budget. Bij King's zadelmakerij staat welzijn voor mens en dier voorop.   

Daarnaast ben ik een groot voorstander van het opknappen van oude of versleten producten. Het geeft karakter aan je spullen. Daarom zijn reparaties een groot onderdeel van mijn dagelijks werk en dat is mooi! Dat betekent namelijk dat er minder weg gegooid wordt. Vaak zijn het nog goede producten die alleen een beetje zorg en aandacht nodig hebben. Kapot tuig, meubels, tassen of andere leren producten? Neem contact op voor de mogelijkheden.
Bellen
Info