King's!

Zadelmakerij & Leeratelier

Zadelpasservice


Bij een zadelpasconsult kom ik bij u langs om uw zadel te controleren en indien nodig aan te passen of te repareren, of om een ander zadel uit te proberen. Zadelpasconsulten zijn mogelijk op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag. De gemiddelde wachttijd is momenteel ongeveer drie weken.

King's Zadelmakerij wil iedere combinatie helpen bij hun zoektocht naar een goed passend zadel. Tijdens een zadelpasconsult zal er onderzoek gedaan worden naar uw paard en zadel om een deskundig advies te geven. Een zadelpasconsult bestaat uit enkele stappen die samen een volledig beeld vormen van de ruiter en paard als combinatie waaronder een anamnese, ziektegeschiedenis, conformatie, rug onderzoek en een template maken. 

Mocht uit het zadelpasconsult blijken dat uw huidige zadel niet meer goed ligt op uw paard zal ik eerst kijken naar de mogelijkheden om uw huidige zadel aan te passen. Hierbij kunt u denken aan onder andere het bijvullen van het zadel, de volledige vulling te vervangen of het singelsysteem aan te passen. Wanneer ook aanpassingen niet voldoende zijn help ik u graag in uw zoektocht naar een ander zadel. Ik heb altijd een assortiment zadels bij me tijdens consulten. 


 Voorbereiding op het zadelpasconsultEen zadelpasconsult duurt ongeveer een uur, bij het uitproberen van verschillende modellen of complexe problematiek kan dit langer duren. Houd hier rekening mee bij het plannen van een afspraak. Wanneer u een afspraak heeft zorg er dan voor dat uw paard droog staat en gepoetst is maar niet gezadeld. Zet het paard op een droge plaats met verlichting, bij voorkeur niet in de stal. Indien u niet de beschikking heeft over een droge plek of wanneer we rekening moeten houden met daglicht meldt dit dan bij het maken van een afspraak. 

Zorgt u er zelf ook voor dat u rijkleding aan heeft en een cap bij zich heeft. Er wordt tijdens een consult altijd gereden.

U kunt zelf een afspraak inplannen voor een zadelpasconsult via onderstaande link. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op. 

https://app.vetocare.com/app/shared/1870d5f9-b09a-4842-9289-1fc91fc59808/appointment

Bellen
Info